OPEN CALL: Workshop dans & natuur, met Anne Teresa De Keersmaeker, Corentin Hannon en Kevin Lambeets

Gepubliceerd op 24.05.2024, 17:35

Tijdens de zomer van 2024 organiseren Rosas en P.A.R.T.S. voor de 3de keer op rij een workshop over dans en natuur met Anne Teresa De Keersmaeker, Corentin Hannon & Kevin Lambeets. De workshop 'Hand power, horse labour and dance' (deel 3), zal doorgaan van woensdag 3 tem zondag 7 juli.

Fysieke arbeid in de buitenlucht is de laatste jaren steeds meer een inspiratiebron geworden voor Anne Teresa De Keersmaeker. Voortbouwend op de inspirerende collectieve ervaring van vorig jaar, komt er dit jaar een nieuwe editie.

Tijdens deze workshop begin je de dag met bewegingssessies voor zowel dansers als niet-dansers, begeleid door Charlotte Cétaire en Anne Teresa De Keersmaeker. In de namiddag verken je enkele (traditionele) landbouwtechnieken met Anne Teresa en Corentin Hannon: zeisen onder leiding van Kevin Lambeets van 'Zeis en Bijl', houthakken, hooien en trekoefeningen met trekpaarden onder leiding van Corentin Hannon & Eva Fillet van Cordeva. Tijdens de workshop werk je buiten in een kleine gemeenschap, leer je vuur maken, leer je macrobiotisch koken onder leiding van Valentina Nelissen, breng je tijd door op het veld en verken je verschillende technieken en repetitieve bewegingen.

Inschrijven kan t.e.m 28 mei 2024 via: https://www.parts.be/news/open-call-for-thematic-lab-gaasbeek-2024

Credits
Workshop zeisen : Kevin Lambeets / Zeis & Bijl 
Workshop paarden mennen: Eva Fillet & Corentin Hannon / Cordeva 
Workshop dans: Anne Teresa De Keersmaeker en Charlotte Cétaire 
Workshop macrobiotische keuken: Valentina Nelissen (macrobiotic cooking)

Productie: PARTS
Met de steun van: School van Gaasbeek, Rosas, Stichting ATDK
Gefinancierd door: Microproject-Pajottenland+ (VLB)