Drumming live stream

Gepubliceerd op 28.10.2020, 12:42

Op 9 oktober 2020 ging de herneming van Drumming (1998) van start in De Rosas Performance Space in Brussel. Deze reeks werd georganiseerd in samenwerking met De Munt / La Monnaie en het Kaaitheater. Om te voldoen aan de sanitaire veiligheidsvoorschriften opgelegd door de overheid waren er 20 voorstellingen gepland met een beperkte capaciteit van 120 zitplaatsen. 

Op 24 oktober besliste de Brusselse overheid dat de voorstelling ook onder deze voorwaarden niet meer mag doorgaan. Dit zeker tot 19 november. Hierdoor vervallen de laatste zes voorstellingen in de Rosas Performance Space, alsook de voorstellingen met live muziek door het Ictus ensemble gepland op 10 en 11 november in Bozar te Brussel. De cast van de voorstelling mag wel nog repeteren en dansen in dezelfde ruimte, mits de regels omtrent productie-bubbels worden gerespecteerd. 

Nu een groot deel van het publiek deze voorstelling moet missen, wil Rosas in samenwerking met De Munt en het Kaaitheater Drumming integraal en live vanuit Brussel streamen op het internet. Dit gebeurt op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober om 20 uur (CET). 

De voorstellingen worden gestreamd via de Facebook-, Instagram- en Youtube-accounts van het gezelschap en zullen wereldwijd beschikbaar zijn.

Facebook @rosasdancecompany
Instagram @rosasdance
Youtube: RosasVzw